Duidelijk en persoonlijk

Werken met
Sabine

/
Authentiek en onderscheidend design waarmee je de juiste klanten aantrekt

Mijn kracht is dat ik heel goed kan intunen op mijn klant, wat ervoor zorgt dat ze een design krijgen waar zij zichzelf in herkennen, maar ook waar hun klant zich in herkent. Jouw klanten identificeren zich met jouw boodschap én het design.

 

Mijn werkwijze is persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. Om tot de kern te kunnen komen en van daaruit te werken aan een visuele identiteit is het van belang te starten met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek maken we kennis en komen we samen tot de uitgangspunten voor het design en een plan van aanpak. Voor mij is het voortraject waarin we de uitgangspunten bepalen één van de belangrijkste onderdelen van het creatieproces. Mijn ervaring is dat we in de eerste fase dan meteen al tot een helder design kunnen komen. Dat is waar mijn kracht ligt en waarin ik mij onderscheid als ontwerper.

Zodra de uitgangspunten helder zijn, ga ik aan de slag met jouw/jullie nieuwe design. Als jij akkoord bent met het design ga ik aan de slag met de verdere uitwerking. We houden gedurende het ontwerpproces contact zodat we zeker weten dat het eindproduct past bij het oorspronkelijke uitgangspunt.

 

Wat ik zoal design is heel divers. Veel klanten heb ik al blij mogen maken met een mooie en passende branding, maar ook o.a. diverse carddecks, tijdschriften, package design, magazines en boeken heb ik ontworpen.

 

Ik hou van bevlogen creatieve ondernemers met een ware passie voor hun vak! Die hun hart volgen en weten dat ze daarmee de wereld een stukje mooier kunnen maken. En die hun boodschap vertaald willen hebben naar een passend en krachtig design waar ze mee kunnen stralen! Zelf werk ik vanuit mijn hart en help graag ondernemers die ook vanuit hun hart werken.