Het gezicht achter Ontwerp met Pit

Over Sabine

/
Ontwerpen en creëren is mijn passie

Ik ben Sabine Rook-Weijs en run sinds 2006 met heel veel plezier, passie en enthousiasme mijn eigen ontwerpstudio ‘Ontwerp met Pit’. In die tijd heb ik ontzettend veel klanten mogen helpen om hun boodschap en identiteit op een krachtige manier te vertalen naar een helder en transparant design. Ontwerpen en creëren is dan ook mijn passie, in toegepaste én in vrije zin. Ik heb een grote liefde voor letters, kleuren en bloemen, en materialen als papier, folklore stoffen, drukinkt, en het combineren van verschillende prints en kleuren vind ik fantastisch!

 

Samen met mijn lieve man Roald heb ik drie prachtige dochters, Julia, Suze en Guusje. Hen te zien opgroeien vind ik geweldig en geniet van hun plezier en licht. Ik hou van de sfeer en het ruige authentieke landschap van Engeland, Schotland en de Britse kanaaleilanden. Je maakt me blij met een lekker kop thee, chocola, een goed boek of een goede detective. In mijn vrije tijd handwerk ik veel en haak of brei ik of zit ik achter de naaimachine en creëer ik van alles!

Als het om mijn vak gaat, heb ik toch wel een voorliefde voor alles wat gedrukt wordt. Het ruiken van de inkt en het letterlijk kunnen vastpakken van een gedrukt eindresultaat, zoals bijv een tijdschrift of een card deck vind ik geweldig! Dat is mede de reden waarom ik zo graag card decks, tijdschriften, kleine bijzondere boekjes (of boeken), verpakkingen (of verpakkingslabels) en magazines design!

 

In de loop der jaren is mijn missie steeds helderder en duidelijker geworden. Hier sta ik voor en dit is waar ik het voor doe. Het liefst elke dag. Mijn missie is dat ik een ieder wil laten stralen met zijn/haar boodschap. Want als je met jouw boodschap straalt, kunnen mensen jouw licht zien en maken we de wereld samen een beetje mooier!